Over mij...

Al vanaf jongs af aan fotografeer ik met plezier. Als kind maakte ik vooral foto's van objecten en omgevingen. Later, vanaf ongeveer 2008, ben ik me volledig gaan richten op het fotograferen van mensen en heb me daar volledig in gespecialiseerd. Ik noem het portretfotografie met een vleugje glamour. Ik ben 50 jaar.

Mijn vrije tijd werd 16 maanden lang bijna volledig opgeslokt door de fotografie. Daarom ben ik op 9 september 2009 voor mezelf begonnen als professionele fotograaf. Ik zeg altijd dat ik rondloop in modellen- en artiestenwereld. Meestal als fotograaf, maar je kunt me ook op het scherm van de televisie en bioscoop zien.

Tegenwoordig hou ik me ook bezig met culinaire fotografie (gerechten), vastgoedfotografie (interieur en exterieur van gebouwen), productfotografie (advertenties en reclame) en nog een paar andere vormen van fotografie.

Ik werk alleen op afspraak.

Kijk voordat je reageert nog even bij de veelgestelde vragen. Daar staat bijvoorbeeld beschreven hoe een fotoshoot werkt, waar je op moet letten met kleding en wat je met de foto's allemaal mag doen.

Op al mijn diensten en producten zijn mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

De beste manier om mij een bericht te sturen, is per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen naar telefoonnummer 06 - 38 044 722. Natuurlijk is bellen sneller maar ik ben niet altijd bereikbaar. Je kunt me ook volgen op Instagram, Facebook en Twitter voor het laatste nieuws en actuele oproepen. Cadeaubonnen van andere partijen voor een fotoshoot accepteer ik niet.

Ik probeer altijd binnen een dag te reageren.

 

KvK-nummer: 01161888, BTW-id: NL001439894B33

Beoordelingen

Eigen score

star star star star star

Berekend over de afgelopen 12 maanden

Internet

star star star star star

Redelijk actueel gewogen gemiddelde

Help anderen een goede keuze te maken en plaats je ervaring met mij op een beoordelingen website.

Adres

Pieter de Boer Fotografie
Johan Ellenbergerstraat 35
9746 AK Groningen

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 21.00 uur
Zaterdag
09.00 - 21.00 uur
Zondag
09.00 - 21.00 uur

Belangrijk

Op alle teksten en afbeeldingen die gepubliceerd zijn op deze website ligt het auteursrecht bij Pieter de Boer Fotografie.

© 2009 - 2020 Pieter de Boer Fotografie