Kinderfotoshoot

Je kinderen zijn maar één keer jong. Leg daarom deze onvergetelijke momenten vast met genoeg kinderfoto's!

Kinderfotoshoot

Wil je mooie en speciale foto's van je kinderen of opgroeiende tieners laten maken? Ik verzorg graag een professionele kinderfotoshoot of tiener fotoshoot voor je in de thuisstudio of op een locatie ergens buiten. Je kinderen kunnen elk apart op de foto maar ook samen met broers en zussen. Hiervoor hoef je dus niet meer naar de schoolfotograaf te gaan die even snel één foto maakt.

Sam Josien Pepijn

Kinderen vinden de poseerkruk vaak super interessant omdat deze kan draaien terwijl ze er op zitten, maar verder bezit ik geen speelgoed. Vooral jonge kinderen voelen zich sneller op hun gemak als ze ongedwongen met hun eigen speelgoed kunnen spelen. Neem dus gerust wat klein speelgoed mee.

Na ongeveer 1 uur moeten we echt wel stoppen of pauzeren omdat het anders te lang gaat duren.

Newborn & Babyfotoshoot

Newborn en baby's zijn helaas niet mijn specialiteit. Ik bezit geen mandje of emmertje waar je een kind in kunt laten poseren voor een standaard baby shoot. Natuurlijk zijn ze welkom als lid van je gezin. Neem dan zelf even iets mee waarin of waarmee je baby kan poseren, of draag je kind gewoon op de arm. Dan doe ik mijn best om mooie foto's te maken.


Kijk voor de prijzen en mogelijkheden verder bij fotoshoot.

© 2009 - 2024 Pieter de Boer Fotografie