Portfolio fotoshoot

Castingbureaus en modellenbureaus hebben altijd nieuw talent nodig voor opdrachten. Als je er aan denkt om je in te schrijven bij een bureau, dan heb je professionele foto's nodig voor in je portfolio. Boek daarom een model portfolio fotoshoot bij een professionele fotograaf. Het maakt niet uit of je fotomodel of artiest wilt worden.

Voor de inschrijving heb je meestal een stuk of 5 foto's nodig waar je op diverse manieren poseert zodat een toekomstige opdrachtgever een zo'n goed mogelijk beeld van je krijgt. Bij voorkeur draag je ook meerdere soorten kleding om verschil te krijgen in uitstraling. Mijn voorkeur zou uit gaan naar 10 verschillende foto's om een mooi totaalbeeld te krijgen.

Later kun je de foto's in je model portfolio aanvullen met foto's uit de praktijk, wanneer je opdrachten heb gehad. Ook wanneer je een nieuwe haarkleur of kapsel kiest, heb je nieuwe foto's nodig om je portfolio actueel te houden.

Poseren doe je alleen op de manier en in de kleding waar je ook voor gevraagd wilt worden. Een danseres kan in danskleding een mooie pose aannemen, een goochelaar in glamour en glitter met een hoed en goochelstaf, en ga zo maar door. Op de foto's moet je jezelf zo goed mogelijk zien te verkopen. Met de foto's wil ik je graag helpen.

Een fotoshoot voor een aantal foto's kun je altijd bij mij bestellen. Voor fotomodellen heb ik soms ruimte voor een TFP-fotoshoot. Bedenk dan wel dat ik de foto's op mijn websites mag plaatsen, in mijn portfolio mag opnemen en voor eigen promotie doeleinden mag gebruiken. Dat levert je dan wel weer extra exposure op. Die keuze laat ik aan jou over.

© 2009 - 2020 Pieter de Boer Fotografie