Naakt fotoshoot

Er zijn verschillende vormen van een naakt fotoshoot. Zo bestaat er bijvoorbeeld esthetisch naakt, artistiek naakt, bedekt naakt en naakt waar je wat meer kunt zien. Op de naaktfoto staat het menselijk lichaam centraal met al zijn vormen en rondingen.

Trefwoorden: naaktfoto, naakt shoot, naaktshoot, naakt fotoshoot, naaktfotoshoot

Esthetisch naakt

Esthetisch naakt of artistiek naakt is in de fotografie een kunstvorm waarbij de nadruk vooral wordt gelegd op kunst. Door subtiele verlichting te gebruiken op een donkere achtergrond krijg je mooie neutrale foto's die smaakvol en elegant zijn. Deze foto's kunnen meestal zonder problemen bij iemand in de woonkamer aan de wand hangen.

Expliciet naakt

Je wordt heel doelbewust naakt op de foto gezet waarbij misschien zelfs extra aandacht wordt geschonken aan het tonen van de geslachtsdelen. Er wordt niets aan de verbeelding overgelaten en alles is duidelijk zichtbaar. Niet iedereen kan deze foto's waarderen en men vindt ze misschien zelfs aanstootgevend.

Bedekt naakt

Bij bedekt naakt hou je nog wat kleding aan of bedek je delen van je lichaam met bijvoorbeeld een handdoek, je hand of je arm. Je poseert misschien dan wel naakt maar toch is niet alles zichtbaar. Hierdoor ontstaat een soort van spanning. Wat zit er achter die handdoek of arm dat je niet mag zien?

Volledig naakt

Zonder kleding en handdoek kun je je helemaal nergens meer achter verschuilen. Kies voor een donkere omgeving om de sfeer geheimzinnig en spannend te houden. Of ga voor de lichte omgeving om helemaal in het zonnetje te worden gezet.

Een naaktfoto...

Wil je een mooie naaktfoto van jezelf hebben, dan kan ik je daar aan helpen. Je kunt beginnen met een normale fotoshoot en daar een naaktfoto aan toevoegen als je dat wenst.

 

Kijk gelijk verder bij fotoshoot of misschien toch nog eerst even bij sexy fotoshoot.

© 2009 - 2024 Pieter de Boer Fotografie