Sexy fotoshoot

Een sensuele, sexy of erotische fotoshoot is super spannend maar wel leuk om te doen.

Uitdagend poseren in bijvoorbeeld een mooi lingerie setje, sexy slip, string, hot pant, bodysuit of een sexy kostuum is iets wat je normaal waarschijnlijk niet zo snel zou doen. Mocht je dit iets te spannend vinden, dan is strakke kleding, badmode of normaal ondergoed natuurlijk ook goed. Als je juist iets verder wilt gaan, dan is poseren met minder kleding ook mogelijk.

Trefwoorden: sexy, pikant, fetish, kinky, lingerie, speedo, lycra, elastaan, latex, sexy foto, erotische foto, kinky foto, lingerie foto, lingerie fotoshoot

Monique Kelly

Naast foto's van je hele lichaam of een deel daarvan, kan ik ook mooie close-ups maken. Je kunt onherkenbaar blijven als je dat wenst. Wanneer je langskomt in mijn thuisstudio, dan zijn door de neutrale achtergrond ook de omgeving en locatie niet te herleiden.

De foto's hou je natuurlijk in de eerste plaats zelf maar mag je ook cadeau geven aan je partner, gebruiken voor social media of een content platform om je te presenteren aan fans en klanten. Sekswerkers zijn ook welkom.

Omdat iedereen een eigen maat en smaak heeft, is het voor mij niet mogelijk om bijvoorbeeld kleding op voorraad te hebben. Daarom verzoek ik je vriendelijk om zelf alles te kiezen en mee te nemen.

Op erotisch gebied is solo veel mogelijk, misschien zelfs een beetje fetish of kinky. Bij koppels of groepen graag eerst overleggen voor de haalbaarheid van je wensen. Ik heb de camera in mijn hand en doe verder nergens aan mee.

Kijk voor de mogelijkheden en voorwaarden verder bij fotoshoot, de prijzen kunnen afwijken.

© 2009 - 2024 Pieter de Boer Fotografie