Wie ben ik en waar liggen mijn interesses

Mijn naam is Pieter de Boer.

Al vanaf jongs af aan fotografeer ik met plezier. Als kind maakte ik vooral foto's van objecten en omgevingen. Later, vanaf ongeveer 2008, ben ik me volledig gaan richten op het fotograferen van mensen en heb me daar volledig in gespecialiseerd. Ik noem mijn stijl portretfotografie met een vleugje glamour. Ik probeer mensen zo mooi mogelijk op de foto te krijgen.

Mijn vrije tijd werd rond die tijd bijna volledig besteed aan de fotografie. Daarom ben ik op 9 september 2009 voor mezelf begonnen als professionele fotograaf. Dat gaf nieuwe mogelijkheden voor mij.

Mijn favoriete werkomgeving is nog steeds de modellen- en artiestenwereld. Tegenwoordig ben ik vooral bezig als fotograaf, maar in het verleden heb ik zelf ook meegewerkt aan speelfilms en reclamespots. Je kunt me soms nog op het scherm van de televisie en bioscoop zien. Nieuw talent vind ik interessant.

Tegenwoordig hou ik me ook bezig met culinaire fotografie (gerechten), vastgoedfotografie (interieur en exterieur van gebouwen), productfotografie (advertenties en reclame) en nog een paar andere vormen van fotografie.

Voor de geïnteresseerden, ik ben single en iets ouder dan 50 jaar.

© 2009 - 2024 Pieter de Boer Fotografie