Erotische fotoshoot

Een erotische fotoshoot is over het algemeen super spannend om te doen. Poseren voor een fotograaf in bijvoorbeeld lingerie is iets wat je normaal waarschijnlijk niet zo snel zou doen. Iedereen heeft echter verschillende verwachtingen van een erotische fotoshoot. Daarom eerst een korte uitleg.

Poseren in bijvoorbeeld lingerie of badmode, romantisch of sensueel, valt bij mij onder de normale glamour fotoshoot. Je hebt hier dus altijd kleding aan en er zijn geen geslachtsdelen zichtbaar. De foto's worden geaccepteerd op social media.

Bij een naaktshoot heb je geen of weinig kleding aan. Geslachtsdelen die zichtbaar zijn, worden op een nette neutrale manier gefotografeerd. Dit kan gewoon naakt of artistiek naakt zijn.

Wil je verder gaan, dan zet ik je in allerlei verschillende standjes seksueel getint naakt op de foto. Daag de camera (!) uit in een spel van lust, intrige en verleiding. Geslachtsdelen worden duidelijker in beeld gebracht en dat hoeft ook niet neutraal. Vooraf bespreken we wat je wensen zijn en waar jouw en mijn grenzen liggen.

Belangrijk om te weten, is dat ik in de thuisstudio alleen de beschikking heb over achtergronden, (vloer)kleden, kruk en lampen. Je zult dus op zoek moeten gaan naar een andere omgeving wanneer je bijvoorbeeld meubilair nodig hebt. Verder neem ik foto's als glamour fotograaf en doe ik niet mee aan een rollenspel.

Heb je interesse in een erotische fotoshoot, dan kan ik dat voor je verzorgen.

VROUW

  • prijs per foto: € 8,00
  • tarief per kwartier: € 10,00

MAN

  • prijs per foto: € 8,00
  • tarief per kwartier: € 10,00

Kijk voor de mogelijkheden en voorwaarden verder bij fotoshoot.

Ook sugarbabes, prostituees en escorts zijn natuurlijk welkom. Ik kan foto's van je maken die je zelf bijna niet kunt maken. Foto's die je prima kunt gebruiken om je te presenteren aan mogelijke klanten. Ik kan dan eventueel ook bevestigen dat je echt bent.

Ik heb respect voor je privacy en niemand krijgt van mij zonder jouw toestemming foto's van je te zien. Je kunt me ook bereiken via Kik Messenger (PdBrFotografie) als je anoniemer wilt blijven.

© 2009 - 2020 Pieter de Boer Fotografie