Erotische fotoshoot

Een sensuele of erotische fotoshoot is super spannend maar wel leuk om te doen.

Leuk voor een keer...

Uitdagend poseren voor een fotograaf in bijvoorbeeld een kanten lingerie setje, doorschijnend mini jurkje, sexy slip of string, sexy body, bunny pakje, catsuit, babydoll of korset is iets wat je normaal waarschijnlijk niet zo snel zou doen. Mocht je dit iets te spannend vinden, dan is strakke badmode of ondergoed natuurlijk ook goed. Als je juist iets verder wilt gaan, dan is poseren zonder kleding ook mogelijk.

Naast full body's kunnen we ook mooie close-ups en half body's maken. Je kunt onherkenbaar worden gemaakt als je dat wenst.

Omdat iedereen een andere maat heeft, is het voor mij niet mogelijk om kleding op voorraad te hebben. Daarom verzoek ik je vriendelijk om zelf kleding te kiezen en mee te nemen. Kom alleen of neem je vriendinnen mee, dan wordt het een soort lingerie party.

De fotoshoot kan later op de avond plaatsvinden maar reserveer dan wel binnen de bereikbaarheidstijden.

Kijk voor de mogelijkheden en voorwaarden verder bij fotoshoot.

Of toch wat vaker...

Ook sugarbabes en escortmeisjes, tegenwoordig steeds vaker content creators genoemd door de online werkzaamheden, zijn natuurlijk welkom. Ik maak foto's die je prima kunt gebruiken om je te presenteren aan mogelijke fans of klanten.

De foto's kun je vervolgens gebruiken in je premium snapchat account of publiceren op een website als Patreon, Cameo of OnlyFans. Vooral deze laatste wint behoorlijk aan populariteit in ons land.

Je hebt ook de mogelijkheid om je foto's op mijn website te plaatsen. De foto's moeten dan echter wel door mij gemaakt zijn.

Kijk ook even bij fotomodel worden voor het opbouwen van een goed portfolio.

 

Ik heb respect voor je privacy en niemand krijgt van mij zonder jouw toestemming foto's van je te zien.

© 2009 - 2021 Pieter de Boer Fotografie